Kategorier
Catering

Låt en cateringfirma ordna med maten

Ska du ha fest? Kanske har du något särskilt att fira eller så vill du bara kunna samlas med släkt och vänner. Låt en cateringfirma fixa maten och få mer tid över till att umgås med dina gäster!

Skall du ställa till fest? Bröllop? Eller anordna något annat större event? Låt en cateringfirma fixa maten så får du mer tid över till annat. Idag finns det flera olika typer av catering. Det finns mobil catering, som innebär att man serverar mat från exempelvis en food truck. Denna typ av catering är vanlig vid konserter och andra större utomhusevent.

Det finns också något som kallas för eventcatering. Eventcatering innebär i regel att maten lagas i cateringsföretagets kök för att sedan transporteras och serveras på eventet. En del erbjuder sig även att laga maten på plats. I vissa fall får du och dina gäster till och med vara med och laga maten tillsammans med kocken.

Så här beställer du catering

Att beställa catering är enkelt. Många cateringfirmor har en färdig meny. När du beställer mat från en cateringfirma beställer du på precis samma sätt som när du beställer på en vanlig restaurang. Den största skillnaden är att från en cateringfirma så beställer man oftast i större kvantiteter. Men det finns även cateringfirmor där du kan beställa mat för så lite som 2 personer. Många cateringfirmor erbjuder sig att hjälpa till med allt från porslin och bestick till serveringspersonal. Det finns till och med cateringföretag som erbjuder sig att ta hand om hela eventet. Hitta mer info om catering här: cicada.se