Kategorier
Artiklar

Smarta kassasystem för restauranger

Letar du efter ett nytt och innovativt kassasystem för din restaurang? Klart du gör! Välj ett mobilt system, som är smidigt för både gäster och personal.

Är du på jakt efter ett smidigt kassasystem för restaurang? Trots att tekniken har gjort enorma framsteg de senaste åren ser många kassasystem i princip likadana ut som de alltid har gjort. Det är helt enkelt ett förlegat system, som kan förenklas och förbättras med relativt små medel.

Att dina gäster snabbt kan beställa, lägga till rätter och betala är väldigt smidigt. Både för gästerna och din personal. Med hjälp av ett smidigt kassasystem kan det bli verklighet. Tekniken bygger på QR-koder och bärbara apparater, som mobiltelefoner och surfplattor. Glöm bort tunga kortläsare som tappar täckning och krånglar.

Kassasystem underlättar

Många restaurangers kassasystem är rent ut sagt kassa system. Det är krångligt att lägga till fler produkter på en nota och gästerna får ibland vänta länge endast för att beställa lite mer dricka. Med ett mobilt kassasystem för restaurang blir hela processen lättare och mer behaglig. Det ger dina gäster ett mer positivt intryck av restaurangupplevelsen.

Ingen tycker om krångel. Med hjälp av ett smidigare system kan gäster komma och gå fortare, vilket ger en annan rotation på antalet lediga platser. Det öppnar även upp för de gäster som är under tidspress. De väljer din restaurang även när de bara har en kort lunchrast, eftersom de vet att betalningen och beställningen aldrig drar ut på tiden. En så kallad win-win.