Kategorier
Catering

Företagscatering i Uppsala ordnar god mat

Företagscatering i Uppsala erbjuder det mesta inom mat och service. Smörgåstårtor, snittar eller sittande middag ordnas i ett nafs, så att alla blir nöjda.

Kläderna gör mannen och maten gör tillställningen. Nåja, nästan i alla fall. Mat är ett utmärkt sätt att föra ihop människor, ge dem något att samlas kring och skapa en gemenskap. Mat är omtänksamhet, gästfrihet och uppskattning. Men om du ska ha en större tillställning kan det vara skönt att slippa laga maten själv.

Om ditt företag ska ha kick off, konferens eller utvecklingsdag i Uppsala så lönar det sig att hyra in företagscatering. Eftersom de har erfarenhet av att catera just till företag så vet de vilka krav som ställs på mat och service, samt har erfarenhet av olika matpreferenser och allergier. Plus att du lugnt kan slappna av och fokusera på tillställningen.

Flexibel företagscatering

När man anlitar företagscatering får man inte bara god mat, utan man slipper även ta hand om disk, uppläggning och liknande. Många cateringfirmor erbjuder även helhetsupplägg där de förser lokalen med bord och stolar, dukar, uppläggningsfat och annat som behövs för att göra en måltid trevlig. Maten kommer i rätt tid, utan att du behöver lägga värdefull tid på att fixa fram den. Du kan lugnt ägna dig åt konferensen eller firmafesten.

Oavsett om du föredrar buffé, smörgåstårta eller brakmiddag med extra allt kan en skicklig cateringfirma fixa biffen. Bildligt och bokstavligt talat. Oavsett om du föredrar att bjuda dina anställda på goda snittar vid en After Work eller vill skämma bort dem med en trerätters kan företagscatering vara något för dig.